Årets første gåver er delt ut

Sjølv om det er ei stund til søknadsfristen for ordinære søknadar, har vi i Sparebankstiftinga allereie fått inn eit fint knippe søknadar i kategorien “forenkla søknad” (søknadar om inntil 30.000 kroner), som vi handsamar fortløpande og besvarer innan ein månad. Det er denne første pulja som no er handsama, og søkjarane har fått svar på epost i dag. Kven som har fått gåve i denne runden ser du nedst i saka.

Vårens ordinære søknadar (dvs. søknadar om beløp over 30.000 kroner) har vi ikkje byrja å handsame enda. Vi opnar som vanleg søknadsskjemaet for denne søknadskategorien ca 1. februar, og søknadsfristen er 1. mars, som før. Desse søknadane har 8 vekers handsamingstid, dvs. at svar kan ventast ca 1. mai.

Dei som fekk gåver i denne runden:

Søkjar Formål Gåve
KAUPANGER BEDEHUS Hjartestartar 15000
PALMEKYSTFESTIVALEN musikkfestival 30000
BILETKUNSTNARANE I SOGN OG FJORDANE – BKSF oppstart kunstnarsenter 30000
FØRDE JAKT OG FISKELAG skifte kledning på leirduebana 20000
SUNNFJORD TAEKWONDO matter og utstyr 30000
HAUGEN IDRETTSLAG figurar og element til barneområdet 15000
SKAVØYPOLL IDRETTSLAG konkurranse turndraktar 10000
FLORA HESTESPORTKLUBB sikkerhetsutstyr 20000
OPPLÆRINGSKONTORET FOR EL-FAG SOGN OG FJ. rekruttere jenter i elektro 20000
SVANØY FOLKEAKADEMI musikal i Vårdal og Vevring 20000

 

PS har du søkt, men fekk avslag utan å forstå bakgrunnen? Vi i Sparebankstiftinga vil gjerne gi god forståing for våre prioriteringar, og veldig gjerne bidra til at dine neste søknadar blir enda betre. Så slå gjerne på tråden til oss dersom du har spørsmål i samband med søknaden din – kontaktinfo finn du her.